Oltás és/vagy halál


A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni

.

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni, akik addig negatívak voltak, és mindvégig magánzárkában voltak! A KSK sajtóosztálya tagadta az információkat szerkesztőségünknek, állítólag az oltás egyáltalán nem kezdődött el az Arcusban. 36 idős már meghalt a létesítményben! A szlovák Covid Automat megszámolja a statisztikákat, és egy pozitív, 65 éven felüli személyt 4 fertőzöttnek számít! Ezt hivatalos dokumentum is megerősíti! Így keletkeznek élő járványok Szlovákiában, míg az idősek otthonában idős és gyakran elhagyott emberek laboratóriumi egerekként halnak meg! Csak egybeesés?

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni


Az idősek idősek német otthonai nem az egyetlen hely, ahol rejtélyek és tragédiák történnek, ahol minden magyarázat nélkül az elszigetelt idősek, akik a közelmúltig még mindig negatívak voltak, nemcsak pozitívan teszteltek, hanem csak tömegesen halnak meg néhány nappal az oltás után. Két nappal ezelőtt bemutattunk egy cikket [ 1 ] a németországi Osnabrück botrányáról, ahol az idősek egy olyan idősek otthonában, ahol 3 hónapja magánzárkában tartották őket a szobákban, néhány nappal azután megbetegedtek a vírus brit változatában a második adag Pfizer vakcinát kapta. - BioNTech.

Ebben az esetben a nyugdíjasoknak szerencséjük van, mert a betegség lefolyása enyhe. Abszolút tragédia és mészárlás zajlik azonban a szlovákiai Kassán. Az idős Arcus helyi gondozási központjában, mindössze 2 nappal az oltás megkezdése után, az ügyfelek tömegesen kezdtek meghalni, oly módon, hogy a létesítmény vezetése végül az oltás megszakítását kényszerítette, és az egész esetet kivizsgálták. titkos mód. Az Arcusban az idősek kísérleti oltásáról január 21-én kezdődött tájékoztatást elsőként a közigazgatás szlovák szervere szolgáltatta [ 2 ].

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni
Berendezések időseknek Arcus Kassán


Információs embargót hirdettek az egész eseményre, és a Facebookot már utasították, hogy figyelje a szlovák felhasználókat és törölje az eseményről szóló "helytelen" információkat. Ebben az idősek otthonában január 21-én / januárban kezdték el az idősek oltását [ 3 ] , információink szerint ez a Pfizer-BioNTech Comirnaty 500 oltása. Közvetlenül ezután az idősek elkezdtek meghalni, és január 23-án a központ összes alkalmazottjának és ügyfelének PCR-tesztet hajtottak végre, addig mind negatív volt.

Az eredmények január 26-án érkeztek, és megállapították, hogy a gondozási központ 51 alkalmazottja és 102 kliense pozitív volt [ 4 ]. Azóta 36 időskorú halt meg a központban néhány napon belül, és a helyzet annyira drámai, hogy a központ vezetése úgy döntött, hogy azonnali hatállyal leállítja az oltási folyamatot [ 5 ], információink szerint elsősorban azért, mert az idősek félnek a haldoklástól és A központ alapítója, a kassai régió vezetése aggódik az egész eset politikai következményei miatt. A szlovák média szerint az első pozitív teszt- és fertőzésesetek január 10-én / januárban jelentek meg a létesítményb en az oltás megkezdése előtt, de a válság és a tömeges halálesetek csak január 21-én kezdődtek az oltás megkezdése után.

A kassai önkormányzati régió (KSK) elnökének szóvivője azonban tagadja ezeket az információkat a szlovák média és a Főigazgatóság szervere előtt. Ez pedig ütközik a szlovák média, különösen a Közigazgatás szlovák szerverének meglévő információival, amely elsőként szolgáltatott információkat az Arcus oltásának megkezdéséről és későbbi megszakításáról. A KSK szóvivőjének nyilatkozatát a cikk végén található frissítésben találja, a cikket folyamatosan frissítjük.

A kassai idősek otthonában, néhány nappal az oltás megkezdése után 36 idős halt meg, további tucatnyi ember fertőzött, ugyanazok az alkalmazottak

A központ ügyfelei között annak ellenére terjedt az információ, hogy az egyes idősek elszigetelődtek a helyiségekben, a szlovák média szerint több ügyfél már azzal fenyegetett, hogy elhagyja a központot, ha oltásra kényszerítik őket, hogy nem ölik meg őket. a vakcina. Információink szerint a központ egész helyzete kritikus, és Kassán már nyíltan elterjed az emberek körében, és arra tippelnek, hogy az Arcus létesítmény idoseit oltás ölte meg, bár a létesítmény alapítója tagadja, hogy az idosek még nem oltottak be.

Az Arcus ügyfeleinek ilyen hirtelen és tömeges halálának oka még nem létezik, de az az igazság, hogy a központban mindenki, az alkalmazottak és az idősek is, a közelmúltig negatív volt, és a 36 áldozat akkor még életben volt. Most 36 időskorú halott, alig néhány nappal a tervezett oltás megkezdése után, amely az alapító szóvivője szerint egyáltalán nem fordult elő, és tagadja az idősebbek oltását, mondván, hogy oltásukat még a kritikus vírusos helyzet.A vakcinának semmi köze nem volt.

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni
Az kassai Arcus gondozó intézmény épülete


A létesítményt az Egészségügyi Minisztérium ellenőrzi, ellenőrzi, hogy az alkalmazottak hibáztak-e, valaki kívülről hozta-e a fertőzést a létesítménybe, de az ügyfelek nagyon hosszú ideig elszigetelődtek a helyiségekben, így a terjeszkedés Az alkalmazottak ügyfeleinek valószínűtlen, főleg annak köszönhető, hogy a személyzetet rendszeresen tesztelik, és ha az egyik alkalmazott megfertőződik, akkor csak néhány nappal az oltás megkezdése után egy személy, nem pedig 51 alkalmazott és velük együtt 102 idős. Ismételten ki kell emelni, hogy mind a kassai Arcus központban, mind a németországi Osnabrückben ugyanazok a létesítmények, vagyis idősek gondozóházai, akiket felnőtt gyermekeik elhagynak, akiket nem érdekelnek. És ezek az elhagyott emberek, és ez keményen fog hangzani, csak nem fognak hiányozni senkinek.

A gyógyszergyárak először az időseknél tesztelik az oltásokat az idősek otthonában, nem a felsőbbrendűségük és az egészségükkel való törődés miatt, hanem azért, mert senki sem fogja beperelni a vállalat gazdaságát esetleges haláluk miatt.
Ezért határozták meg a gyógyszergyárak, hogy a vakcináik harmadik fázisú klinikai vizsgálata elsősorban az idősek otthonában lesz. És tudod miért? Mert amikor meghalnak, nem lesz senki, aki perbe adná a gyógyszergyárat! Az idősek az idősek otthonában magányosak, és amikor meghalnak, senkit sem fognak bíróság elé állítani halála miatt. Éppen ezért a Pfizer, a Moderna és más gyógyszergyárak megállapodtak a kormányokkal abban, hogy az első, még nem tesztelt oltások hullámát időseknél fogják végrehajtani az idősek otthonában, hogy kiküszöböljék a peres ügyek kockázatát, a túlélők gyógyszerészekkel szembeni perét.

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni
A Pfizer-BioNTech konzorcium forgalmazza a Comirnaty 500 oltást


Az idősek központjaiban elhagyott emberek a legkiszolgáltatottabbak, mert sehol nincs támogatásuk, senki sem szereti őket, senki nem öleli át őket szeretettel, egyik gyermek sem vigyáz rájuk, kellemetlenséget okoznak gyermekeiknek. Tehát a Big Pharma úgy látja, hogy ezek az egyének ideális jelöltek a vakcinahatások 3. fázisú klinikai vizsgálataiban. Ha ezek a jelöltek meghalnak, semmi sem történik, éppen ellenkezőleg, ezeknek az időseknek a gyermekei gyakran ünneplik, hogy örökölni fogják. Sok esetben úgy működik, hogy az időseknek van bankszámlájuk, ingatlanjuk, földjük, és erre a birtokra várnak a gyerekek. Biztosan nem fognak pénzt költeni a Big Pharma elleni perekre, semmi esetre sem áll fenn veszély. Ez csak a szerető gyermekeket fenyegeti, akik azonban soha nem helyezik szüleiket idősek otthonába és idősek otthonába.

Norvégia vizsgálatot indít az idősek tömeges halálozása után, miután a Pfizer-BioNTech Comirnaty 500 vakcinával beoltották őket

Az idősek oltással kapcsolatos aggodalmait megerősítik Norvégiából származó információk. A hatóságok kezdett vizsgálatot a tömeg halálesetek 23 időseknek röviddel azután, hogy a vakcinázott Pfizer vakcina [ 6 ]. Az információt a világ összes médiája hozta, és ez nem olyan ritka eset. A Comirnaty 500 kísérleti vakcina nem teljesítette a 3. fázisú klinikai vizsgálatokat, az EMEA kivételével még a 3. fázis nélkül is megjelent az európai piacon, valamint az új törzsű idősek furcsa betegségei, az úgynevezett brit mutáció, vagy akár a az idősek halála röviddel az oltás után az oltásbiztonság miatt, különösen az idősek esetében.

Az idősek otthonában nyugdíjasok nem kérdeznek, egyszerűen jön egy nővér vagy egy orvos, aki már be van oltva.
Az idősek az idősek otthonában ilyenkor a legtöbb esetben olyanok, mint a börtönökben vannak, magánzárkában vannak, senkivel nem áll módjában társulni, be vannak zárva a szobákba, csak az ápolási központ munkatársai keresik fel őket, amikor ételt hoznak nekik, vagy takarítani jönnek, és nincs választásuk, amikor egy tálcával jönnek utánuk, amelyen egy fecskendő és egy oltóüveg található. Be fogunk oltani, nagyi! Szóval nagypapa, itt van, beoltjuk! Az időseknek pedig nincs erejük ellenezni az irányelvet. Amint orvoshoz vagy ápolóhoz fordul orvosi ruhában, egyetlen idősebb sem utasítja el az oltást, mert az orvosnak engedelmeskedni kell.

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni
Ez őrületes statisztikákat produkál, amikor a pozitívan tesztelt időseket négyszer számolják...


Ezeknek az időseknek még semmilyen információjuk sincs, nincs, aki figyelmeztesse őket és tájékoztassa őket arról, hogy a vakcina valóban veszélyeztetett a 65 év feletti emberek számára, hogy meghalhatnak az oltás után. Senki nem mond nekik semmit. Az eredmény pedig az, hogy amikor egy ilyen létesítményben megkezdik az oltásokat, több idősebb ember is meghalhat néhány nap alatt néhány napon belül, ill. akár néhány órát is, mint Norvégiában néhány hete történt. És ne gondold, hogy az idősek elszigetelten nem fogják megtudni a szobákban. A televízióból, az internetről, de az alkalmazottaktól is megtudja, hogy ez és az a barát meghalt érted, nagypapa. Itt, amellett, hogy kártyáztál vele, az oltást követő napon halt meg.

Minden oltást olyan kísérleti oltásokkal hajtanak végre, amelyek nem fejezték be a 3. fázisú klinikai vizsgálatokat. Az Európai EMEA előírja, hogy a vállalat gazdasága további tanulmányokat nyújtson be 2023 végéig!

Meg kell ismételni, hogy a Pfizer, a Moderna, az AstraZeneca és mások oltásai még nem fejezték be a 3. fázisú klinikai vizsgálatokat, és hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMEA) csak korlátozott ideig engedélyezett oltóanyagukat az EU-ban való felhasználásra, vírus okozta vészhelyzetben a gyógyszeripari cégekkel, amelyek ellátására a zárójelentések, a 3. fordulóban a klinikai vizsgálatok december 31 / 2023. december Mi jelentette ide .

Más szavakkal, a jelenlegi oltások még kísérleti oltások a klinikai vizsgálatok szakaszában önkénteseknél, ebben az esetben az időseknél, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy részt vesznek egy nagy klinikai vizsgálatban. Sőt, Szlovákiában a kormány úgy döntött, hogy kissé javítja a kovács hisztériát. A Covid nyerőgép számokkal végzett jelenlegi manipulációk, amelyek egész Szlovákiát egy nagy rosszként ábrázolják, itt találhatók .

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni
Szlovákia teljes a Covid nyerőgép Velký one Big Bad 6. szakaszán!


Mint a szlovákiai rendszeres olvasónk a szerkesztőségnek rámutatott, a szlovák kormány úgy döntött, hogy mesterségesen növeli a pozitív emberek vírusszámát Szlovákiában a statisztikák bürokratikus beavatkozásával. Közvetlenül a Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának az úgynevezett Covid automata működéséről szóló hivatalos dokumentumában [ 7 ] azt írják, hogy egy pozitívan tesztelt 65 éven felüli személy 4 személyként szerepel a Covid automat statisztikájában. pozitív tesztek. Igen, jól olvastad, ez nem vicc, és nem is az áprilisi tréfa, állítják közvetlenül az Egészségügyi Minisztérium dokumentumában. Tehát, ha most 102 pozitív időskorú van regisztrálva a kassai Arcus Centerben, akkor 408 új pozitív ember került a Covid automatába! Haver, és ez megtérül!

Szlovákiában az Egészségügyi Minisztérium nem birkózik meg ezzel, minden 65 év feletti, pozitív teszttel rendelkező nyugdíjat 4-szer 4 pozitív emberként számítanak a Covid-gépbe

Így készülnek statisztikák, fényes nappal, közvetlenül hivatalosan az Egészségügyi Minisztérium dokumentációjában, a lemaradás és a szégyen minden jele nélkül, keményen meghamisítják és felfújják a Covid automata számát. Nem kétszer, nem háromszor, hanem pontosan négyszer szaporodnak a pozitívan tesztelt idősek, így a statisztika aztán az egekbe szökik, sőt külföldön is meglepődnek, hogy Szlovákia ennyire epidemiológiai szempontból. Hihetetlenül manipulálják ezt a rendszert. Ha az idősek és különösen az idősek otthonának ügyfelei pozitívak, akkor egyszerűen négyszer annyi fertőzöttet vesznek számításba a statisztikákban.

A kassai idősek otthonában, az oltás megkezdése után 2 nappal az idősek tömegesen kezdtek meghalni
A szlovák egészségügyi minisztérium dokumentumaiból kiderül, hogyan számolják ki a Covid automatához tartozó új covid esetek statisztikáját


Covid automatájának meghamisítása, a statisztikákban egy pozitív 65 éven felüli időszámítása összesen négyszer? Ez egyszerűen része a globalisták azon tervének, hogy hisztériát vált ki a Grand Reset és a hozzá tartozó Total Control modell megvalósításában a mozgás szabadságának és a lakosság jogainak kezelésére és brutális korlátozására. Ugyanakkor kevés a közvélemény tudata arról, hogy az oltást olyan kísérleti oltással hajtják végre, amelynek mellékhatásai, például az ADE-szindróma kialakulása [ 8 ] még nem ismertek, mert a 3. fázisú klinikai vizsgálatok még nem fejeződtek be és nem fejeződtek be. normál körülmények között legalább 10 évig tartanak.

Frissítések

A kassai önkormányzat szóvivője cáfolja, hogy még egy idősebbet is beoltottak volna az Arcus létesítményben

Ma szerkesztőségünket megkereste a kassai önkormányzati régió elnökének, JUDr-nak a szóvivője. Anna Terezková, aki arra kért bennünket, hogy tegyük közzé a régió véleményét, amely tagadja, hogy valaha is oltást indítottak volna az Arcus létesítményében. Ez éles ellentétben áll az információs szlovák média, hogy a kezdetektől az ügy tájékoztatta, hogy a központ Arcus volt a kezdete az oltást ügyfelek január 21 / január 2021 kifejtette ezeket az információkat. Fő Administration [ 9 ], de az utóbbi időben egyedül a régióban tagadja és állítja, hogy a vírusfertőzés miatt az oltás egyáltalán nem is kezdődött el, vagyis logikusan, ennek következtében nem is lehetett megszakítani. A szóvivő a következőket mondta nekünk:

Arra kérem Önt, hogy azonnal javítsa ki a honlapján közzétett információkat a kassai Arcus szociális szolgáltatási intézmény állítólagos oltásáról, amelyet a kassai önkormányzati régió hozott létre. A létesítmény alapítójaként többször is tájékoztattuk, hogy az ügyfeleket ebben a létesítményben még nem oltották be egyetlen oltással sem. Eddig ennek a létesítménynek egyetlen ügyfelét sem oltották be.

Az itt megjelent cikkben még a legnagyobb szlovák napi kkv is beszámolt az idősek oltásának megszakításáról az kassai Arcus szociális intézményben . Ez ütközik nemcsak a szlovák média, hanem a hírszobánk által megszerzett információkkal is.

Ezzel egyidejűleg Juraj Briskár [ 10 ] jelenlegi főnök lemondott az Arcus igazgatói posztjáról, és az új vezetés élesen kezdett ellenállni az úgynevezett álhíreknek, amelyeket azonban az összes szlovák média terjesztett, azt állítva, hogy az oltás "megszakították" az Arcus létesítményében. Arcus új vezetése az igazgató felmentése után most azt állítja, hogy az oltás egyáltalán nem kezdődött el. Az olvasókra bízzuk, hogy maguk ítéljék meg az ellentmondó kijelentések és vélemények által elárasztott zavaros helyzetet.

II. Frissítés

A KSK elnökének szóvivője JUDr. Anna Terezková további kérdésekre adott választ szerkesztőségünknek. Köszönjük a szóvivőnek a válaszokat, és az olvasók figyelembe vehetik a kiegészítő információkat. Szerkesztőségünk kérdései félkövérek.

Van fellebbezés, ill. Briskár jelenlegi igazgató lemondása a médiával folytatott médiakommunikáció irányításának elmulasztása kapcsán, amely nem tudott releváns információkat szerezni az eredeti vezetéstol az egész helyzetről?

A kassai Arcus szociális szolgáltatási intézmény korábbi igazgatójával történt munkaviszony megszűnése nem a média kommunikációjának irányításának elmulasztásával állt összefüggésben. Ez összefüggésben volt az ebben a létesítményben bekövetkezett halálesetek számának rekordnövekedésével.

Szerinted miért értesült a szlovák média az oltás megszakításáról Arcusban, amikor véleményed szerint az oltás még csak meg sem kezdődött?

A helyi és országos média arról számolt be, hogy az oltási folyamat megszakadt abban az értelemben, hogy eredetileg 2021. január 21-én tervezték. Mivel azonban a létesítményben a vakcinázás előtt teszteket végeztek, és a 220-ból 101 kliensből a COVID- 19, az oltást feloldották, miközben a helyzet stabilizálódott. A média arról is beszámolt, hogy a létesítmény egyik ügyfelét sem oltották be a mai napig.

Mit szólsz ahhoz, hogy a legnagyobb szlovák napi kkv is tájékoztatott az oltás megszakításáról Arcusban?

E cikk részeként a Korzár napilap arról tájékoztatott, hogy: "A kliensek és alkalmazottak oltását eredetileg az Arcusban tervezték, de a betegség magas előfordulása miatt az oltás kezdetét ott halasztották, amíg a helyzet stabilizálódott. "Ennek a létesítménynek még egyetlen ügyfelét sem oltották be." E cikk mellett a Korzár napilap és más szlovák média is folyamatosan tájékoztatott az arcusi helyzet alakulásáról. Egyetlen cikk sem állítja, hogy ennek az eszköznek bármelyik kliensét beoltották volna. A Korzár újságban sehol nem tettek közzé olyan információt, amely szerint a koronavírus ebben a létesítményben oltás eredményeként tört volna ki.

Mi a KSK álláspontja a covid vakcinák biztonságának kérdésében, amelyek csak feltételes EMEA jóváhagyással
rendelkeznek, és a gyógyszergyárak rendelkeznek a 3. fázisú klinikai vizsgálatok eredményeivel, amelyeket 2023 végéig eljuttatnak az Európai Gyógyszerügynökség EMEA-hoz?


A kassai önkormányzati régió megbízik az oltás során releváns forrásokból származó tudományos és szakmai információkban.

Véleménye szerint az idősek inkonzisztensen tesztelt anyagokkal történő oltásának előnyei meghaladják-e a lehetséges kockázatokat a szociális intézmények ügyfelei számára ilyen magas korban?

A koronavírus már nem terjed az oltott létesítményekben. Emiatt úgy véljük, hogy az oltás a koronavírus elleni küzdelemben is hatékony a populáció ezen kockázati csoportjában.

Forrás: aeronet.cz

116 Megtekintés

Hozzászólások