A nőnap és a feministák


Társadalmi anomáliák gyűjteménye

.

Az új gender-propagandavihar során nyilvánvalóvá vált, hogy mely férfiak teszik le önként a saját levágott heréiket a feministák munkapadjára. A Libération nevű francia napilap a nőnap alkalmából például úgy tiltakozott a „bérszakadék” ellen, hogy a férfiaknak 50 centtel drágábban adta az újságot, hogy a pluszbevételből az egyenlőtlenség ellen küzdő szervezeteket támogassa. Az „egyenlőtlenség ellen küzdő szervezetek” alatt bátran gondoljunk a férfiakra dühödten ordibáló, gyerekruhát hordó, kövér, tarkabarka tüsihajú, tengerésztetkós, esetleg felnyírt hajú, topis öltözetű, szétcsúszott életű feministákra, leszbikusokra és a többi frakcióra, genderre, melyet éppen e pillanatban találnak fel a feminista ötletműhelyekben!

Egy dolog, hogy az a férfi, aki belemegy ilyen megalázásba, és így is megvette a lapot, az meg is érdemli, hogy frusztrált feministák zsarnokoskodjanak fölötte. A lap viszont a szerkesztőségi cikkben azzal indokolta a férfiellenes diszkriminációt, hogy a törvényi szabályozás ellenére a nők fizetése még mindig 25 százalékkal elmarad a férfiakétól Franciaországban. Ez azonban hazugság! Ugyanis a 25 százalékos bérszakadék úgy jön össze, hogy a nők által sokkal nagyobb mértékben végzett részmunkaidős fizetésekkel manipulálják az adatokat. A férfi szalagmunkás ugyanannyit keres, mint a női szalagmunkás, és a férfi árufeltöltő sem él jobban a női árufeltöltőnél.

Az „egyenlőség” már megvalósult: Az azonos munkáért járó azonos díjazás már 1957-ben is szerepelt a római szerződésben, majd 1975-ben külön irányelv tiltotta meg az egyenlő vagy egyenlő értékű munkát végző férfiak és nők fizetésbeli megkülönböztetését. Így már csak azt nem értem, hogy minek kell ide EU-s cselekvési terv a bérszakadék felszámolására?

Nincs bérszakadék, de ok lenne rá! Hiszen a férfiak és nők közti biológiai különbség folytán a férfiak például a nagyobb testi erejükből kifolyólag egy csomó munkát jobban képesek végezni, mint a nők. Ez a feministák szerint is fontos tény, de csak akkor, amikor a családon belüli erőszakról és a „patriarcha agresszor” férfiak nagyobb testi erejéről van szó, azonban ugyanazon feministák szerint üldözendő biologizmus, ha egy férfi ezzel mer érvelni, és magasabb bért vár a többletmunkáért.

Lássunk egy konkrét példát nőnapról! A Lufthansa egyik járatát aznap kizárólag nőkből álló legénység repítette: a pilóta, a másodpilóta, az összes légikísérő, sőt a csomagkezelők többsége is nő volt – tudatta büszkén a cég. Sajnos azonban nem sikerült a független, erős, önálló nőkre alapozott, teljesen feminin üzemmód, mert a berakodásnál mégiscsak igénybe kellett venni férfiak segítségét. Az ok, hogy a súlyos csomagok rakodása nehéz fizikai munkának számít, és így a még mindig nem eléggé egyenlőségelvű, diszkriminatív német törvények nem engedélyezik azt nők számára.

Remélem, hogy a feministák azért majd mégiscsak kibulizzák, hogy a férfi és női csomagkezelők ugyanannyit keressenek ugyanabban a munkakörben, hiszen szerintük nyilvánvalóan így igazságos. Aztán pedig néhány évvel a férfiak előtt elmennek nyugdíjba, végül pedig néhány évvel többet is élnek a férfiaknál. Hisz ez így igazságos!

Csodálatos zúrzavar a fejekben

Iszlám, meztelenkedés és feminizmus egy lélegzettel. Csodálatos!

70 Megtekintés

Hozzászólások