Öt hónapig keresték az eltűnt férfit, mire kiderült, már eltemették 20

Öt hónapig keresték az eltűnt férfit, mire kiderült, már eltemették

A rendőrségre hiába ment a család, nem sikerült azonosítani a férfit.

Augusztus 3-án ütötte el a ferihegyi vasútállomás közelében a gyorsvonat azt a 35 éves férfit, akit családja még hónapokig keresett. Az RTL Klub Híradó riportjából kiderült, hogy a férfi a baleset előtti este családjával volt, amikor beverte a fejét.

Mentőt kellett hívni hozzá, de nem nagyon akart bemenni a kórházba. Végül bevitték a Péterfy Sándor utcai kórházba, ahol összevartták a fejét és hazaengedték. A férfi nem érkezett haza, ezért édesanyja bement a rendőrségre.

Ott kértek tőlük egy fényképet, és azt mondták, elindítják a nyomozást. A nő állítása szerint nem magyarázták el neki, hogyan kell bejelenteni egy eltűnést, így később, mikor újra bement, kiderült, valójában nem nyomoz a rendőrség.

Akkor nem tudott intézkedni, a rendőrök visszarendelték későbbre. A megadott időpontban nem ért rá, így csak később érdeklődöt, mi a helyzet. Akkor a rendőrök azt mondták neki, a fiát igazoltatták Debrecenben, jól van.

Közben a család hónapokon át kereste a férfit a közösségi médiában, így derült ki, mi történt. A posztra ugyanis kaptak egy üzenetet, hogy a rendőrség egy, a rokonra hasonlító ismeretlen holttest azonosításához kért segítséget. Amikor bementek a rendőrségre, megtudták, hogy a holttestet már el is temették a XVIII. kerületben. Ha pedig újratemetést akarnak, annak költségei vannak.

Noha a férfi ujjlenyomata egy korábbi ügy miatt benne volt az adatbázisban, az a vizsgálat lezárultáig nem érkezett meg, így ismeretlenként maradt a rendszerben.

A történtek miatt a budapesti rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el.

Forrás

ElőzőKövetkező

Felfüggesztették tisztségéből azt a bukaresti rendőrt, aki halálra gázolt egy 13 éves lányt 2

Felfüggesztették tisztségéből azt a bukaresti rendőrt, aki halálra gázolt egy 13 éves lányt

A bukaresti rendőrség vezetője felfüggesztette tisztségéből péntek este azt a rendőrt, aki csütörtökön egy gyalogátjárón a szolgálati autójával halálra gázolt egy 13 éves lányt.

Fotó: impact.roBogdan Berechet a sajtónak elmondta, azért hozta ezt a döntést, mert az ügyészség hatósági felügyelet alá helyezte a gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsított rendőrt, aki ellen bűnvádi eljárás van folyamatban.

Pontosította azt is, hogy a rendőr szolgálati ideje alatt, ‘de nem egy sürgős küldetés teljesítése közben’ követte el a balesetet, és indokolatlanul kapcsolta be szolgálati gépkocsijának megkülönböztető fényjelzését.

Bogdan Berechet gyors eljárást ígért ebben az ügyben. ‘Hangsúlyoznám, nem történt semmilyen kísérlet a baleset eltussolására. Azt hiszem, a rendőrség a legérdekeltebb abban, hogy mielőbb tisztázódjon ez az ügy’

Forrás

Hárman haltak meg szén-monoxid-mérgezésben Beregszászban 5

Hárman haltak meg szén-monoxid-mérgezésben Beregszászban

Három holttestet találtak egy beregszászi lakóépületben január 14-én – adta hírül a mukachevo.net internetes hírportál.

A Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálata (DSZNSZ) tájékoztatása szerint egy 50 éves férfi, egy 83 valamint egy 63 éves nő volt az áldozatok között. Mindannyian szén-monoxid-mérgezést kaptak.

A tragédiát valószínűleg a gázbojler szivárgása okozta.

Forrás

politikon.hu Feliratkozás a legfrissebb hírekről és frissítésekről szóló értesítésekre.
LEGKÖZELEBB
ENGEDÉLYEZEM
Share to...