Novak Djokovicnak törölték a vízumát, el kell hagynia Ausztráliát 23

Novak Djokovicnak törölték a vízumát, el kell hagynia Ausztráliát

Miniszterelnök és az államfő is megszólalt az ügyben, a teniszező apja már utcai harcokat emleget, ha fiát nem engedik be az országba…
Forrás

ElőzőKövetkező

Férfi kézilabda Eb – egygólos magyar siker Portugália ellen 1

Férfi kézilabda Eb – egygólos magyar siker Portugália ellen

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-30-ra legyőzte Portugáliát a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, vasárnap a budapesti MVM Dome-ban.

A mezőny legeredményesebb játékosa Máthé Dominik volt nyolc találattal, és mivel öt másodperccel a vége előtt a győztes gólt is ő lőtte, megválasztották a meccs legjobbjának.
A magyarok csütörtökön 31-28-ra kikaptak Hollandiától, kedden 18 órától pedig Izland ellen zárják a B csoport küzdelmeit. A középdöntőbe az első két helyezett jut.

Forrás

Cîmpeanu: soha nem támogattam a kötelező oltás bevezetését 1

Cîmpeanu: soha nem támogattam a kötelező oltás bevezetését

Nem híve a kötelező oltásnak, de mindig is szorgalmazta a beadását – jelentette ki vasárnap az oktatási miniszter.

A Prima Tv-nek nyilatkozva Sorin Cîmpeanu vasárnap emlékeztetett arra, hogy tárcavezetőként támogatta a pedagógusok beoltását, illetve azt a múlt év novemberben bevezetett intézkedést, hogy a tanszemélyzet átoltottságától tegyék függővé az iskolák nyitva tartását.

Elmondta, erről a kritériumról végül azért mondott le a minisztérium, mert a koronavírus omikron-variánsának terjedését a vakcinák már nem tudják megállítani. ‘Menet közben alkalmazkodtunk a helyzethez. Ez nyilván ártott a tanügyben rendkívül fontos tervezhetőségnek’ – jelentette ki.

Cîmpeanu tájékoztatása szerint jelenleg 2838 iskola személyzetének átoltottsága száz százalékos, 14 ezer tanintézetben pedig 60 százalékos ez az arány. Országos szinten a tanügyi alkalmazottak közel 80 százaléka van beoltva.

Ezek az adatok a miniszter szerint azt mutatják, hogy a tanügyben az átoltottsági ráta az országos átlag kétszerese. Ezért úgy véli, hogy helyes döntés volt, amikor az átoltottsághoz kötötték az iskolák nyitva tartását

Forrás

Novak Djokovicnak törölték a vízumát, el kell hagynia Ausztráliát
Get our web app. It won't take up space on your phone.
Install
See this post in...
Novak Djokovicnak törölték a vízumát, el kell hagynia Ausztráliát
Chrome
Add Novak Djokovicnak törölték a vízumát, el kell hagynia Ausztráliát to Home Screen
Bezár

For an optimized experience on mobile, add Novak Djokovicnak törölték a vízumát, el kell hagynia Ausztráliát shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
2) Press 'Add to Home Screen'.
politikon.hu Feliratkozás a legfrissebb hírekről és frissítésekről szóló értesítésekre.
LEGKÖZELEBB
ENGEDÉLYEZEM
Share to...