Márki-Zay Péter a nevét adta a határon túli magyarok ellen irányuló gyűlöletkampányhoz 27

Márki-Zay Péter a nevét adta a határon túli magyarok ellen irányuló gyűlöletkampányhoz

Ahogyan Jakab Péter már a határon túliak szavazati jogát is meg akarja szüntetni.

„2001-ben, a karácsonyi ünnepek időszakában, a hatalom megszerzése érdekében indította el a baloldal gyűlöletkampányát, amikor Kovács László és Gyurcsány Ferenc azzal riogatták az országot, hogy 23 millió román munkavállaló özönli el Magyarországot, és emiatt emberek tízezrei fogják elveszíteni munkájukat.

2004-ben a baloldal a hatalmon megtartása érdekében, az irigységre építve a határon túli magyarok ellen uszított. Akkor azt hazudták, hogy ha külhoni magyarok megszerzik az állampolgárságot, akkor százezerszámra jönnének Magyarországra és elvennék az anyaországi magyarok pénzét, kevesebb lesz a nyugdíj, a szociális ellátás, nem lesz munkahely.

2019-ben az az európai uniós választási kampányban megint hazugságon alapuló veszéllyel riogattak, akkor azt mondták, hogy Ukrajnából, Indiából, Törökországból, Mongóliából érkező tízezrek veszik el a kormány intézkedésére, a kormány meghívására a magyarok munkahelyeit, és törik le a magyarok fizetését.

2021-ben, most a baloldal főjelöltje azzal akar pánikot kelteni, hogy a Fidesz-kormány több mint 55 ezer migránst telepített be egy év alatt Magyarországra. A főjelölt kampánya többszörös hazugság. A migránsok közé sorolja a Magyarországra hazatérő külhoni magyarokat, mert 70 %-a a betelepülőknek az európai országokból, a szomszédos országokból származik, de jönnek Amerikából, Ausztráliából és Kínából is.

A főjelölt, a szocialista Bangónéhoz hasonlóan a nevét adta a határon túli magyarok ellen irányuló gyűlöletkampányhoz. Emlékezhetünk, Bangóné a családjával együtt szerepelt a plakátokon, és a magát nemzetinek valló főjelölt is előszeretettel használja családját a háttérhez, lehet ide is eljutunk, ahogyan azt is kevesen képzelték le, hogy az előválasztáson megbukott, egykori főnemzeti Jakab Péter már a határon túliak szavazati jogát is meg akarja szüntetni.”

Zsigmond Barna Pál, nyitókép: Facebook

Forrás

ElőzőKövetkező

Weisz Péter MZP zsidózásáról a Pesti Riporterben: Mi nem számolunk, mi nem listázunk (Videó!) 7

Weisz Péter MZP zsidózásáról a Pesti Riporterben: Mi nem számolunk, mi nem listázunk (Videó!)

Miközben MZP minden fronton igyekszik bizonygatni, hogy ő bizony senkit sem sértett meg azzal, hogy nyilvántartja a “fideszes zsidókat”, a magyar zsidóság prominensei sorban fejezik ki felháborodásukat a baloldal miniszterelnök-jelöltjének megnyilvánulása ellen. Így tett Weisz Péter, a Barankovics Alapítvány Izraelita Műhelyének elnöke is, aki a pénteki Pesti Riporter vendégeként kifejtette: a huszadik század romboló ideológiái sejlenek fel a balliberális politikusok nyilatkozataiból.

Weisz a Pesti Riporternek elmondta: az olyan megnyilvánulások, mint Márki-Zay Péteré, amelyben a “fideszes zsidókról” értekezett, a totális diktatúrákat idézik, akárcsak az ellenzéki összefogás tagjaként tevékenykedő Jobbik egyes politikusainak megnyilvánulásai. Utóbbi különösen aktuális, hiszen miközben a Jobbikban évek óta suttogják, hogy már vége a nagy antiszemita kijelentések korának és leszámoltak a zsidógyűlölettel, a Jobbik keszthelyi elnökéről nemrég derült ki, hogy Horn Gyulát zsidó gyilkosnak nevezte, most pedig Kesztyüs Attiláról, a Jobbik Somogy megyei elnökéről derültek ki pikáns dolgok: a politikus a korábbiakban a Facebook-oldalán osztott meg elképesztő konteókat, amelyekből nem hagyta ki a zsidóságot sem. Erre reagálva Weisz elmondta: a Jobbik esetében a szélsőjobboldali múlt egyenesen vállalhatatlan, a párt ezért számára továbbra is elfogadhatatlan.

Nem szabad azonosulni egy olyan formációval, amely zsidózással, cigányozással, kirekesztéssel, listázással próbált előrébb jutni

– fogalmazott Weisz Péter, hozzátéve: a polgári oldal ezzel szemben zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben.

Forrás

Egészségügyi szakértés az ATV-ben: nem fogjuk megúszni a kötelező oltást 4

Egészségügyi szakértés az ATV-ben: nem fogjuk megúszni a kötelező oltást

Kunetz Zsombor szerint a védettségi igazolvány feltételeinek szigorítása egy újabb lépés az oltás kötelezővé tétele felé.

Az egészségügyi szakértő úgy látja ,hogy a kormány hazudik, amikor azt állítják, hogy még van tartalék az egészségügyben. A kapacitásokat „szétverték” az elmúlt két évben, és már a háziorvosi rendszert bombázzák, ami már annyira leterhelt, hogy alig marad idő a tisztességes ellátásra – fogalmazott az ATV Start című műsorának vendégeként rámutatott arra, hogy a háziorvosoknak „az elégtelen és átláthatatlan” kormányzati kommunikáció miatt nemcsak az intézkedéseket szenvedik el, hanem a betegek türelmetlenségét is, eközben pedig alig marad idő a tisztességes ellátásra.

Az omikron variáns magas fertőzőképessége miatt azonban fennáll a veszélye, hogy mindenki egyszerre esik ki a társadalomból, ez pedig az ország működőképességét is veszélybe sodorhatja – figyelmeztetett.

Arról, hogy a védettségi igazolványt oltási igazolványra változtatják, az orvos azt mondta: ez egy lépéssel közelebb visz a kötelező oltáshoz, ami – a szakértő szerint – elkerülhetetlen.

Nincs ez az ország olyan helyzetben, hogy megússza a kötelezővé tett oltást – fogalmazott.

A teljes beszélgetés itt nézhető vissza.

Forrás

politikon.hu Feliratkozás a legfrissebb hírekről és frissítésekről szóló értesítésekre.
LEGKÖZELEBB
ENGEDÉLYEZEM
Share to...