Kokós sz.xparti résztvevőjével múlatja az időt Mártha Imre Ibizán

Kokós sz.xparti résztvevőjével múlatja az időt Mártha Imre Ibizán
  • Karácsony eközben az aluljárókban tördeli a kezét, hogy írjanak neki alá a budapestiek.
  • Ez a munkamegosztás Karácsony Budapestjén: a Főpolgármester nyökögve hazudozik, az emberei pedig Ibizán vagy a szintén spanyol Costa del Solon habzsolják az életet.
A “Zsivány Kettes” a méregdrága Hard Rock Hotelben szállt meg, ott, ahol egy éjszaka akár 2,1 millió forintba is kerülhet. Ahogyan a Karácsony Gergely által a fővárosi közműcégek élére kinevezett cégvezetőtől, úgy a meztelen nők hasáról fehér port felszívó Gyenes Leventétől sem áll távol a luxus. Újabb részleteket mutatunk be az amerikai milliárdosok szintjén élő Mártha Imre nem mindennapi életéből – írja a Kontra.

  • Az elmúlt hetekben a média élénken foglalkozott Mártha Imrével, aki a második Gyurcsány-kormány idején alapozta meg a vagyonát.
  • A hírek méregdrága karórákról, kétmilliárdot érő svábhegyi villáról, csúcskategóriás autókról és álomutazásokról szóltak.
  • A Kontra most kiderítette, hogy a fővárosi közműcégek vezetője nem mással, mint Gyömrő hírhedt polgármesterével élvezi a luxust.
  • Mártha Imre és Gyenes Levente régi barátok, nemrég az Ibizán található Hard Rock Hotelben pihenték ki fáradalmaikat. A szálláshelyen főszezonban (júliusban) 163 ezer és 2,1 millió közötti összeget kérnek el egy éjszakáért.
  • Gyenes azután lett országosan ismert politikus, hogy egy orgián fehér port szívott fel egy meztelen nő hasáról.
  • Akárcsak Mártha, ő is szeret hivalkodni a gazdagságával: volt már magánhelikoptere, szebbnél szebb autókkal jár, és még borászatot is nyitott.
  • ​Nem sokkal karácsony előtt járták be az országos sajtót azok a képek, amelyek Mártha Imre playboy-életmódjáról tanúskodnak. A budapesti közműcég-holding első számú embere jól láthatóan két kézzel szórja a pénzt, és látványosan habzsolja az életet.

TÁRS A LUXUSBAN

Az egyik nyilvánosságra hozott felvételen egy kerek fenekű hölgy társaságában süttette már így is napbarnította hasát egy yachton. Nem volt szégyellős, és Instagram-oldalán utólag azt írta kommentként: home office. Mint kiderült, Mártha a Costa del Solon, a milliárdosok egyik kedvenc méregdrága partvidékéről kapcsolódott be a bizonyára kimerítő munkába.

Ez csupán egyetlen apróbb mozzanat Mártha nem mindennapi életéből, a sort gyakorlatilag a végtelenségig lehetne folytatni. A Gyurcsány-érában a Magyar Villamos Műveket irányító cégvezető méregdrága karórákat visel, egy kétmilliárdot érő svábhegyi villában él, Bentley-t és más elitautókat vezet, valamint – ahogy a fenti eset is mutatja – költséges utazásokon vesz részt.

A Kontrának feltűnt, hogy az urizáló cégvezérnek van egy állandó társa a luxusban: Gyömrő polgármestere.

Közösségi médiás képeik alapján Mártha Imre és Gyenes Levente nagyon összenőttek, több alkalommal is együtt nyaraltak, arról nem is beszélve, hogy szívesen vágnak bele közösen az éjszakába is. Egyik bejegyzésükben egyenesen úgy nevezték magukat, hogy a Zsivány Kettes. Volt is mivel vagánykodniuk: pár évvel ezelőtt a szórakozóhelyeiről és tengerpartjáról ismert Ibizán töltötték a szabadságukat. Nem is akárhol pihentek meg: a gazdag üzletemberek egyik közkedvelt szálláshelyén, a Hard Rock Ibizában.
Ez onnan derült ki, hogy Gyenes az Instagramján megosztott egy képet, amin Márthával napszemüvegben pózol a szálloda előtti medencében.

A hotel közvetlenül a remek adottságú Playa d‘en Bossa tengerpartján helyezkedik el. A modern szálloda elsősorban azzal vonzza be a vendégeket, hogy hatalmas szabadtéri színpadán minden héten neves, nemzetközi sztárzenekarok lépnek fel. Sokatmondó, hogy a szálláshelyen hat étterem és számtalan bár működik. A Hard Rock Ibizának természetesen van exkluzív, privát strandklubja és strandbárja is, hogy az elit vendégeknek még véletlenül se kelljen másokkal érintkezniük.

A tehetősek körében annyira népszerű a hely, hogy a legkorábbi időpont, amikorra szállást lehet foglalni, április 8-a, ezt megelőzően valamennyi szobát kivették. A hotel hivatalos oldalán elérhető információk szerint – szobatípustól függően – áprilisban két főnek 56 ezer (158 euró) és 1,1 millió forint (3095 euró) között mozog egy éjszaka ára.

Főszezonban ennél is mélyebben a zsebükbe kell nyúlniuk a vendégeknek: júniusban 163 ezer (462 euró) és 2,1 millió (6174 euró) közötti összegért lehet bérelni egy lakosztályt.

Elnézve Mártha életvitelét, vélhetően nem érte be a legpuritánabb szállással, és  drágább típust választott. Arra vonatkozóan ugyanakkor a Kontrának nincs információja, hogy pontosan hány éjszakát és milyen típusú szobában vendégeskedett ott barátjával. Mindenesetre a legegyszerűbb szállás is egyértelműen a luxuskategóriájába esik. A Rock Star Suit-okban például minden megvan a tökéletes kikapcsolódáshoz: pezsgőfürdő, legújabb típusú HDTV, LED-es kromoterápia (színterápia), dokkolóállomás iPadhez, iPhone-hoz, valamint lenyűgöző kilátás a tengerre.

A Zsivány Kettes azonban nemcsak a tengerparti paradicsomban élvezi közösen az életet, hanem itthon is. A közöttük lévő szoros kapcsolatot jól mutatja, hogy együtt vettek részt az egyik barátjuk legénybúcsúján. Ahogy ezen az Instagram-fotón is látszik, egy fehér inges koktélparti keretében ünnepelték meg az eseményt.

Friss házasság ide, friss házasság oda, a közös bulizásnak nem lett vége: pár hónappal később az örökifjak egy farsangi mulatságban kötöttek ki, ahol alaposan megnyomták az estét.

MEZTELEN NŐK, MAGÁNHELIKOPTER, ZŰRÖS ÜGYEK

Gyenes Levente sokaknak onnan lehet ismerős, hogy Gyömrő polgármestereként drog- és pornóbotrányba keveredett még 2014-ben. Az ügy azután pattan ki, hogy a vidéki politikusról kompromittáló fotók jelentek meg a bulvársajtóban. Az egyik nyilvánosságra hozott felvételen két meztelen nő társaságában volt látható, egyikük hasáról pedig valamilyen fehér port is felszívott.


Mint kiderült, a fotók nem egy, hanem két különböző buliban készültek.

Az egyik helyszín Gyenes balatoni nyaralója, a másik pedig gyömrői otthona volt. A fehér por több fotón is felfedezhető. A polgármester egy másik képen is szippantott: itt egy asztalnál egy tükör előtt ült pucéran, az orrában a vékony kék csővel. De partnerei sem maradtak el mögötte ezen a téren: az is látható, amint az egyik nő a másik hölgyről nyalja le éppen az anyagot.

A Pest megyei települést 2002 óta kisebb megszakításokkal vezető politikus azzal magyarázta a kilengést, hogy a hivatali irodájából ellopták a laptopját. Arról is beszélt, hogy sosem élt kábítószerrel, így a nyilvánosságra hozott képek manipuláltak.

Gyenes barátjához, Mártha Imréhez hasonlóan nem veti meg a luxust: volt már magánhelikoptere, magánrepülője és szebbnél szebb autókkal jár.

Egyik alkalommal azzal bukott le, hogy egy DiamondStar típusú, négyüléses kisgéppel engedély nélkül hatolt be a ferihegyi repülőtér körzetébe. A történtek után azt nyilatkozta, hogy 18 éves kora óta foglalkozik repüléssel, de mivel hosszabb idő után ült újra a pilótafülkébe, elsősorban a műszereket figyelte, ezért történhetett az incidens.

Nemcsak a fentiek miatt extrém a politikai pályafutása. 14 éve volt polgármester, amikor 2016 augusztusban kilenc hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítéltek folytatólagosan elkövetett adócsalásért és magánokirat-hamisításért – a kecskeméti számlagyárügyként elhíresült ügy hetedrendű vádlottjaként.

Bár a történtek után lemondott városvezetői tisztségéről, rögtön bejelentette, hogy újraindul a megüresedett székért, mivel szerinte a gazdasági ügyei nem voltak összefüggésben a polgármesteri munkájával. Meglepetésre nagy fölénnyel, a szavazatok 80 százalékával újraválasztották a 2016 augusztusán megtartott időközi választáson. Nem sokkal később viszont a közigazgatási bíróság méltatlannak minősítette a posztra, és hosszas huzavona után lemondatta. Az újabb időközi választáson Gyenes nem tudott elindulni, de a 2019-es önkormányzati választáson már igen, és 67 százalékos eredménnyel újra Gyömrő polgármestere lett.

Továbbra is luxusban utazik.

A jelek szerint Gyenest nem különösebben rázták meg a botrányok, hiszen Instagram-oldalát telepakolta hivalkodó képekkel. Büszkén számol be kubai és olaszországi nyaralásáról, továbbá képeiből az is kiderül, hogy saját borászata van, luxusautóval jár, egyik kedvenc időtöltése az elektromos szörfdeszkázás, és egy értékes nyaralót húzott fel Balatonaligán.
Forrás: Bennfentes

ElőzőKövetkező

Mi Hazánk – a Fidesz és a baloldal váltógazdasága tette tönkre a magyar nemzetgazdaságot (videó)

Mi Hazánk – a Fidesz és a baloldal váltógazdasága tette tönkre a magyar nemzetgazdaságot (videó)

Rendkívüli üléssel folytatódott tovább a parlament munkája, ami a mai ülésnapon inkább jobban hasonlított egy megunt politikusok által tartott lakossági fórumra, hiszen az ülésterem a fideszesek távolmaradása miatt kongott az ürességtől.

Az ülést a Momentum kezdeményezte, de már akkor is tudvalevő volt, hogy a kormánypártiak nem vesznek majd részt rajta, ezért a testület nem lesz határozatképes. Ez végül így is lett.

A furcsa ülésnap témája természetesen a megszorító intézkedések és a gazdasági válság kormányzati kezelése voltak.

A Mi Hazánk képviselői a téma fontossága miatt ugyan jelen voltak az ülésen, de a mozgalom semmilyen más platformon nem kíván együtt gondolkodni a balliberális erőkkel Magyarország jövőjéről. A párt ezzel párhuzamosan az összes megyeszékhelyen tüntetéseket szervezett, Toroczkai László pedig felszólalásában arra világított rá, hogy

a 2010 előtti szereplők nem a megoldás, hanem a probléma részei.

A Mi Hazánk elnöke szerint a mai ülésnap egy bohózat, a Fidesz bojkottjával és a baloldal fontoskodásával együtt. 

Toroczkai hozzátette: a baloldal és a Fidesz közös felelőssége hogy Magyarország ide jutott és a magyar nemzetgazdaság alig néhány évtized alatt teljesen tönkrement.

A Mi Hazánk szeptemberig ad ultimátumot a kormánynak, hogy változtasson a megszorító intézkedésein, a baloldal pedig eldöntheti, hogy hisztizik, vagy dolgozik – fogalmazott a Mi Hazánk elnöke.

Forrás

Újabb európai országot fenyegetett meg Ukrajna

Újabb európai országot fenyegetett meg Ukrajna

Olekszij Honcsarenko ukrán parlamenti képviselő határozattervezetet nyújtott be a kijevi képviselőházba, miszerint Ukrajna ismerje el Koszovó függetlenségét. A beadvány sorsáról és a szuverenitás megerősítéséről Zelenszkij elnök dönt, mivel neki van többsége a parlamentben – mondta. Honcsarenko egyébként korábban már többször támadta Szerbiát. A mostani interjúban úgy fogalmazott Szerbia Putyin trójai falova, s Koszovót mindenképpen támogatni kell, akár fegyverrel is.

Az ukrán parlament dönthet Koszovó függetlenségének elismeréséről

Olekszij Honcsarenko parlamenti képviselő átadta a Koszovó függetlenségének elismeréséről szóló határozattervezetet a kijevi képviselőháznak – írja a V4NA.

Ukrajna a nyugati értékeket osztja és mindenhol a demokrácia megerősítését támogatja. Ezt írta a Twitter bejegyzésében a politikus, aki reményét fejezte ki, hogy minél előbb sor kerülhet Koszovó szuverenitásának megerősítésére.

HONCSARENKO EGY KOSZOVÓI TELEVÍZIÓNAK NYILATKOZOTT A KÉRDÉSSEL KAPCSOLATBAN. ELMONDTA, HOGY TÁMOGATJA A TERÜLET FÜGGETLENSÉGÉNEK ELISMERÉSÉT.

A politikus egyébként az Európai Szolidaritás nevű párt tagja. Ennek a szervezetnek az elnöke Petro Porosenko, aki 2014 és 2019 között Ukrajna elnöke volt, s aki Ukrajna leggazdagabb embereinek egyike, a Forbes listája szerint 1,6 milliárd dollárra becsülik a vagyonát.

Február 24-e előtt egyesek azt mondták, hogy ha Ukrajna elismeri Koszovó függetlenségét, akkor Oroszország ezzel igazolhatja azt, ami a Krímen vagy Donbaszban történik– nyilatkozta Honcsarenko. Az ukrán politikus hozzátette: az invázió után most már eljött az ideje, hogy Kijev elismerje Koszovó függetlenségét. Szerinte

UKRAJNÁNAK TÁMOGATNI KELL KOSZOVÓT, HA KELL KATONAILAG IS.

Megjegyezte, ezért a kijelentéséért már kapott fenyegetéseket a szerbektől.Az oroszok eddig kétszer akartak megölni, egyszer pedig elrabolni. Tehát ezek a fenyegetések egyszerűen semmit nem jelentenek– mondta.

Az ukrán parlamenti képviselő szerint az, hogy Moszkva párhuzamot von a szakadár ukrán területek és Koszovó között, csak azért van, hogy igazolja az ukrajnai területek elfoglalását. Honcsarenko ugyanakkor az interjúban kitért Szerbia és Oroszország viszonyára is.

Belgrád ugyan elismeri Ukrajna területi integritását, de nem vezetett be szankciókat Moszkvával szemben. Szerbia Vlagyimir Putyin trójai falova – mondta Olekszij Honcsarenko.

Szerbia úgy viselkedik, mint Putyin eszköze, ez nem nagy újdonság. Az egész világ látja, hogy egyértelmű invázió zajlik hazánkban, amelynek egy részét megszállják, és népirtást hajtanak végre. Tehát a helyzet nálunk nem olyan, mint Koszovóban

– mondta a televíziós interjúban Honcsarenko.

Olekszij Honcsarenkonak már nem ezek az első megnyilvánulásai Szerbiával szemben.

Mint arról a V4NA is írt, az ukrán képviselő korábban azt mondta, országa Horvátországgal együtt bosszút fog állni Szerbián és annak elnökén. Olekszij Honcsarenko szerint erre Aleksandar Vucic szerb államfőnek az orosz speciális katonai hadművelet kapcsán tett nyilatkozatai miatt van szükség.

Augusztus elején pedig úgy fogalmazott, hogy az ukránok készek katonákat küldeni Koszovóba, hogy megvédjék az ottani albánokat a szerbek jelentette fenyegetéstől. Honcsarenko szerint Szerbia Oroszország trójai falova Európában, és agresszív háborúra készül.

Forrás

Megosztás

Ez a weboldal sütiket használ, hogy látogatóinknak a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani. Ha tovább böngészi weboldalunkat, hozzájárul a sütik használatához. A testreszabáshoz kattintson a beállításokra, vagy lépjen tovább az "Elfogadom" gombra kattintva.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Sütik beállításai

Az alábbiakban kiválaszthatja, hogy milyen típusú sütiket engedélyez ezen a weboldalon. Kattintson a "Beállítások mentése" gombra a választás alkalmazásához.

OperatívWeboldalunk operatív cookie-kat használ. Ezek a sütik szükségesek ahhoz, hogy weboldalunk működhessen.

AnalitikaiAz analitikai sütik engedélyezése, mely honlapunk elemzését és optimalizálását szolgálja.

Közösségi médiaA közösségi média kiszolgáűlását célzó sütik engedélyezése, hogy harmadik féltől származó tartalmakat, például YouTube és FaceBook tartalmakat jelenítsen meg Önnek.

HirdetésA hirdetések elhelyezésének nyomon követésével kapcsolatos sütik engedélyezése, mely honlapunk elemzését és optimalizálását szolgálja.

EgyébAz összes egyéb, nem analitikai, nem közösségi média- vagy reklámcélú szolgáltatásoktól származó, harmadik féltől származó sütik engedélyezése.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon