Fizikai és szexuális erőszakkal vádolja édesapját Szilágyi Liliána úszónő 28

Fizikai és szexuális erőszakkal vádolja édesapját Szilágyi Liliána úszónő
Testileg, lelkileg és szexuálisan is bántalmazta édesapja már gyerekkorától kezdve - ezt állítja egy nyilvánosan közzétett Facebook bejegyzésben édesapjáról a 25 éves Szilágyi Liliána úszónő.

“Bántalmazott az apám. Testileg. Lelkileg. Szexuálisan. Gyermekkoromtól kezdve. Folyamatosan és kiszámíthatatlanul, ha épp olyan kedve volt, élvezve a hatalmának a gyakorlását felettem. Legyen szó testi fenyítésről, megfélemlítésről, szeretet és figyelem megvonásról, avagy szexuális visszaélésről. Az apám akinek hosszú éveken keresztül bármit megtettem volna, hogy elfogadjon, hogy szeressen, míg nem rájöttem, egy tökéletes illúzióban élek”

– írta a Facebookon közzétett bejegyzésében Szilágyi Liliána úszónő.

Az úszónő épdesapja Dr. Szilágyi Zoltán egykor olimpikon, aki ma már ügyvédként dolgozik

Az úszónő szerint édesanyját a szeme láttára verte félájultra az apja, hogyha “esetleg nem tetszett neki, az amit  mondott, vagy tett”. “Éppen úgy, ahogyan megtette, mikor terhes volt még velem anyukám. Ahol, hogyha nem teljesítettem az elvárt eredményt, akkor a semmibevétel és a különféle büntetések a velejárói az életemnek. Ahol nem lehetett önálló szavam, gondolatom, véleményem vagy célom. Ebben a világban én csupán egy eszköz voltam, egy tökéletes báb… Hiszen a külvilág nem látott mást, mint egy szerető családot, sikerekkel és világraszóló eredményekkel megtetézve. (…) Azt látta mindenki, amit otthon belénk vert a családfőnk. Mi védtük őt és a tetteit minden erőnkkel, mert ha nem tettük volna, akkor elmondhatatlan dolgokat vetített elénk következményként” – írta.

A bejegyzésben Szilágyi Lilána leírta, hogy 2016-ban, az Európa Bajnokság után, megszakította édesapjával a kapcsolatot. Szerinte édesapjáról,  a “jómódú, tökéletes modorú ügyvédnek, és a gyerekekkel foglalkozó” úszó edzőről “valószínűleg senki nem hinné, hogy a négy fal között milyen az igaz énje valójában”. “De bármilyen támadás is fog érni, nem bánom, mert mindennél jobb a szabadság érzése, és az, hogy nem vagyok tovább a saját életem rabszolgája” – írta az úszónő.

Forrás

ElőzőKövetkező

Férfi kézilabda Eb – egygólos magyar siker Portugália ellen 2

Férfi kézilabda Eb – egygólos magyar siker Portugália ellen

A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-30-ra legyőzte Portugáliát a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, vasárnap a budapesti MVM Dome-ban.

A mezőny legeredményesebb játékosa Máthé Dominik volt nyolc találattal, és mivel öt másodperccel a vége előtt a győztes gólt is ő lőtte, megválasztották a meccs legjobbjának.
A magyarok csütörtökön 31-28-ra kikaptak Hollandiától, kedden 18 órától pedig Izland ellen zárják a B csoport küzdelmeit. A középdöntőbe az első két helyezett jut.

Forrás

Agyonverhettek egy kétéves kislányt, már a mentők se tudtak segíteni rajta 3

Agyonverhettek egy kétéves kislányt, már a mentők se tudtak segíteni rajta

A gyermek testén ütésnyomokat találtak, a szülők szerint azonban nem ők bántották a kislányt.

Szombat délután értesítették a Kelet-Erdélyben lévő kászonaltízi mentőszolgálatot a szülők, miután képtelenek voltak felkelteni kétéves kislányukat. A helyszínre kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A gyermek testén azonban ütésnyomokat észleltek, így bejelentették az esetet a Hargita Megyei Rendőrkapitányságon – számolt be róla a Főtér.

Péter Szilárd, a Hargita megyei mentőszolgálat vezetője azt nyilatkozta, hogy amikor a segélyhívás befutott, a szülők azt mondták, gyermekük öntudatlan állapotban van. A helyszínre érkező mentősök viszont már csak a halál tényét tudták megállapítani. A kislány édesanyja azt állította, hogy délután lefektette a gyermeket, de felébreszteni már nem tudta. Figyelemre méltó, hogy a gyermek arcán és combján ütésnyomokat találtak, amit az anya azzal magyarázott, hogy az utóbbi időben a gyermek többször elesett.

Kászonaltíz polgármestere, András Zoltán viszont arról számolt be, hogy a roma nemzetiségű kislány már két-három órája halott volt, amikor a mentősök a helyszínre érkeztek. Az anya azt állította, hogy születéskor szívproblémát állapítottak meg az orvosok a gyermek esetében. A helyi ápolónő azonban nem tud a szívbetegségről, a család rég nem volt orvosi viziten.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az eset körülményeit. A boncoláskor minden bizonnyal kiderül, mi okozta a kislány halálát.

FRISSÍTÉS
A Hargita megyei rendőrség tájékoztatása szerint a kislány testén látható ütésnyomoknak nincs közük a halál beálltához. A boncolás során kiderült, hogy a kislány halála nem erőszakos volt. Az ügyben a csíkszeredai ügyészség bűnvádi eljárást indított gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával.

Forrás

politikon.hu Feliratkozás a legfrissebb hírekről és frissítésekről szóló értesítésekre.
LEGKÖZELEBB
ENGEDÉLYEZEM
Share to...